ГЕРБ – Казанлък в с. Дунавци: Никога не сме разделяли града и селата, искаме да се развива цялата община

„Ние от ГЕРБ никога не сме делили хората на такива, които живеят в града, и такива – в селата. Никога не сме разделяли града от населените места в община Казанлък, защото сме искали и искаме да се развива цялата община”, това заявиха кандидатът за кмет втори мандат на Казанлък Галина Стоянова и кандидатите за общински съветници при посещението си в с. Дунавци. Там ГЕРБ издига за кмет четвърти мандат Величко Станчев.

Пред съселяните си той отчете дейността си през изминалите 4 години, като подчерта, че са асфалтирани три улици: „Крайречна” (1500 кв.м.) – 35 000 лева, „Изгрев” (1800 кв.м.) – 45 000 лева, „Мургаш” (частично) – 5000 лева. Положена е 230 метра канализация по ул. „Победа” – ул. „Земеделска”, 70 метра – по ул. „Железопътна” – ул. „Ахелой”, 180 метра – по ул. „Люлин” – ул. „Витоша”, 180 метра – по ул. „Розова долина”. За четирите години управление Величко Станчев е подновил парковата зона „Център” пред местното читалище „Светлина”, както и детска площадка „Изток”. Стартирал е реализирането на проект „Зона за отдих и спорт” към Министерство на околната среда и водите. И трита проекта Величко Станчев предвижда да завърши в следващия си мандат.

В следващите четири години кандидатът за кмет на с. Дунавци пое ангажимента да продължи с полагането на асфалт по улиците: „Мургаш”, „Зорница”, „Изгрев” – II етап, ул. „Крайречна” – II етап, „Бъдеще”, ул. „Земеделска”, кръстовището на ул.”Розова долина” и ул. „Шипка”. Насипване и полагане на бордюри Величко Станчев е предвидил по ул. „Победа”, ул. „Младост”, ул. „Узана” – от ул. „Витоша” до ул. „Изгрев”, ул. „Ахелой” и ул. „Железопътна”, ул. „Пролет”, ул. „Зравец”. Канализация се предвижда да бъде положена по ул. „Липа”, ул. „Бъдеще”, ул. Опълченска”, ул. „Узана”. Кандидатът на ГЕРБ за четвърти кметски мандат Величко Станчев се ангажира и с изготвянето на проект за локална пречиствателна станция за отпадни води.

66-годишният инженер – химик Величко Станчев е баща на две деца и дядо на седем внучета. Да го подкрепят в надпреварата за кметските избори, в читалището в с. Дунавци дойдоха половината кандидати за общински съветници от листата на партия ГЕРБ – Казанлък.

Отчет за дейността си направи и Галина Стоянова, която е първата жена кмет в историята на града на розите и която само за 4 години успя да привлече над 109 млн.лв. европейски средства, с които помогна за развитието на цялата община.

 

За ОЩЕ ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ, гласувайте с бюлетина номер 19!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

DSC_0262DSC_0268DSC_0269DSC_0278DSC_0304

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram