Жители на Копринка пред Манчоров: Искаме канализация и сигурност!

 

И през последния мандат жителите на Копринка останаха излъгани , че ще бъде поставено началото на изграждане на канализация в селото.

„Не асфалтът, а канализацията е жизнено важна за нас. Принудени сме да прави сами дренажи около домовете си, почти всяка къща е с наводнено мазе през последните дъждовни години, септичните ями вече са ни проблем”, споделиха хората от Копринка пред независимия кандидат за кмет на Община Казанлък Стефан Манчоров. Те се жалваха от проблем с водопровода и питейната вода, много хора се оплакват от бъбречни заболявания.

Те искат да имат банкомат в селото. Недоволстват от некачественото, според тях, асфалтиране. Жителите на Копринка негодуват от постоянните кражби на земеделска продукция и неспазените обещания да се повиши сигурността в селото.

„Ние сме най-голямото село с най-много проблеми. Не искаме напразни обещания, а човешко отношение”, заявиха присъстващите на срещата със Стефан Манчоров.   И още: „Плащаме си данъците, но не виждаме нищо тук!”

Според независимия кандидат за кмет Общината продължава да усвоява европейски пари без тяхното харчене да е съобразено с желанията на хората и приоритетите на хората по населените места.  Общината и държавата са партийни хранилки и това до голяма степен води до неглижиране на проблемите на хората.

Манчоров и жители на Копринка обсъдиха реална възможност за изграждане на канализация, това трябва да се случи поетапно с точен и ясен финансов разчет и ангажимент на Общината, а не с гръмки обещания.

Липсата на желание е основната причина за справяне и ограничаване на кражбите в селото, при съвременните технически средства, могат да бъдат драстично предотвратени.

„Мисълта на този, който управлява Общината трябва да е като на всеки един от вас.  Парите на Общината трябва да се управляват като семейния бюджет-насъщните нужди  трябва да са приоритети”, посочи Манчоров-независимият кандидат за кмет с бюлетина №30.

 

Предизборен щаб на независимия кандидат за кмет на Община Казанлък

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram