Шок! Кой е мъжът от снимките?

Това се питат казанлъшките полицаи и лекарите от Спешния център в града. Тялото на на възрастния мъж е проядено от червеи, неконтактен е и след първичния преглед е установено, че има сърдечни проблеми.

Човекът е намерен да лежи безпомощен до Здравната служба в казанлъшкото село Копринка преди час и според местните е проснат там от три дни. Защо чак сека известяват органите на реда не става ясно. Очевидно е бездомник.

Най-вероятно ще се наложи да бъде първо обезпаразитен и едва след това да се решава терапията му.

Това е вторият подобен случаъй в казанлъ-ко за една година.

Органите на реда разчитат на повече информация, ако някой може да подаде.

Преди три години, през февруари 2014, в Спешна помощ в Казанлък постъпи 50-годишният Филип. Той бе намерен след сигнал към полицията до микроязовир западно от бензиностанция „Славена“ по пътя към град Крън, община Казанлък. Първоначалният сигнал бе за пострадал човек. От Филип обаче, се разнасяше неописуема миризм, усети тогава наш екип. До него трудно можше да се стои повече т 30 секунди. Екипът наСпешния център в Казанлък трябваше да направи първоначалния преглед с маски и специални тампони. Прегледът установи, че Филип няма здравословни проблеми. Според него има единствено краста. Той заяви, че от 20 години е безпризорен. Имал две деца. Преди години работил в строителството.
Екипът на Спешна помощ в Казанлък нямше идея какво да прави с Филип, тъй като след прегледа нямаше установени здравословни проблеми. В косата му имаше истинска зоологическа градина от паразити. Той не си спомняше да се е къпал през последната една година.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram