Кражби в Казанлък и региона

За времето от 11.10.т.г. до 13.10.т.г. през отворен прозорец е проникнато в частна къща в с. Черганово, общ. Казанлък, собственост на 47годишен казанлъчанин, откъдето са откраднати : телевизор, малък ъглошлайф, прободен трион и виброшлайф. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Казанлък.

За времето от 01.10.т.г. до 13.10.т.г. в с. Змеево, чрез разбиване на прозорец е проникнато в частна къща, собственост на 62 годишен казанлъчанин, като е извършена кражба на 18 м. меден проводник от ел. инсталацията на дома. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Стара Загора.

На 14.10.т.г. около 00.55 ч. в Районно управление «Полиция» – Казанлък е получено съобщение от 57 годишен мъж от с. Ръжена, общ. Казанлък, за това че след като паркирал личния си л.а. Фиат «Типо», със старозагорска регистрация на ул. «Житен клас» в селото, установил че от купето на автомобила липсва чанта с лични документи и сумата от 60 лв. Кражбата е извършена, чрез счупване на предното дясно странично стъкло. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Казанлък.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram