Тотка Гечева: С партиен билет ли се влиза на казанлъшкия стадион?

Ако не сега, то скоро се очаква да стане тъкмо така. Поведението на местни велможи, желаещи на всяка цена да засвидетелстват покорство пред бившето общинско ръководство, стигна до там да забранят да се влиза на казанлъшкия стадион по време на футболен мач.

Конкретният пример: Председателят на Управителния съвет на футболния клуб „Розова долина“ забранил на независимият кандидат за кмет Стефан Манчоров да разговаря с футболисти и дори да дари средства на клуба?!?
Същевременно охотно допуска друг кандидат за кмет Галина Стоянова и с усмивка и усърдие й организира всевъзможни срещи.

Нали желанието на всички е да се помага на спорта!
Нали там, приковали поглед към зеления терен, се учим на спортсменски дух, на феърплей!
Или и там ще всяваме страх и разделение?
Не трябва ли спортният терен да е за всички?
Защо поне да не изслушаме онези, които имат идеи и воля да работят за спорта?

Спортът е начин на живот! А всички ние живеем в община Казанлък и желанието на голяма част от нас е да има повече възможности за футбола, за волейбола, за баскетбола, за тениса, за леката атлетика, за борбата, за спортното катерене, за шахмата …….
Нека живеем живота си без страх играем по правилата!

Тотка Гечева е дългогодишен състезател по баскетбол. Участва в казанлъшки ученически отбор, по-късно и в студентски. Носител с различните тимове на редица медали. Гечева е част от отминалата баскетболна слава на Казанлък.

Управител е на Медицински център „Мазалат“, била е началник на отдел „Култура“ на Община Казанлък от 2000 г. до 2003г. Бивш председател на Управителния съвет на фондация „Чудомир“.

Тотка Гечева е член на казанлъшката структура на Движение „България на гражданите“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram