Теодора Иванова във Фейсбук: За една кръгла маса

Мислех да не коментирам, защото дребните интригантски заяждания на колегите общински съветници от ГЕРБ, след една седмица прекарана в Русия, ми се струват от смешни по-смешни.
На 01.10.2018г. на среща с председателя на Общински съвет- Казанлък, Групата общински съветници от БСП помолихме Николай Златанов датата за провеждане на Националната среща на тема „Обществен ред и сигурност” да бъде след 12 октомври, тъй като трима от нас ще отсъстват от страната. На същата дата в официално писмо изискахме точни и актуални данни по темата.
На 08.10.2018г. председателят на Общински съвет изпраща поканата за провеждане на срещата, знаейки отлично къде се намират трима от общинските съветници на БСП, както и датата и часа на тяхното завръщане . В края на същия ден на електронните пощи на всички съветници е изпратена част от информацията, която изискахме.
Резултатът от националната среща няма да коментирам, нека оценка да дават гражданите на Общината. В общи линии ГЕРБ се събраха да се похвалят…
Никога не съм коментирала къде и с кого ходят на екскурзия съветниците на ГЕРБ, защото винаги съм смятала, че всеки има право на лично пространство, въпреки че дестинациите и компанията е доста интересна.
Колкото до посещението в Русия, с удоволствие ще запозная всеки с прекрасните мигове, които преживяхме.
Вярвам, че тази една седмица ще донесе и много ползи за Казанлък, които тепърва ще стават известни.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram