Снизходителен съм към хората в ментална и емоционална еволюция

В началото на предизборната кампания разпространих Джентълменски код, като вярвах, че възпитанието, което ми дадоха моите родители – д-р Жана Дечева и икономистът Асен Петров – тихи радетели за почтеност; честта в поведението, на което ме научи кариерата ми на офицер от Българските военно-морски сили – да съм непримирим и категоричен спрямо всяко проявление на низост, но и да съчувствам и помагам на слабите; силата да преодолявам препятствията като бизнесмен, без да се отърквам о властта, да съм щастлив съпруг и баща, днес ме правят признателен, че съм това и че ми дават база за сравнение. Очакванията ми бяха надминати.
В Джентълменския код заявих, че предизборната кампания е своего рода „открит урок“ пред всички жители на община Казанлък – урок по поведение, чест, възпитание и зачитане на другия. В него показваме наличие или отсъствие на качества и обноски. Проявяваме отношение към съгражданите си, показвайки им как ще управляваме, ако ни наемат за свои служители на 27 октомври.
Участниците в кампанията имаме шанс да запазим достойнството на другите, ако не са се научили още в детството, че има такова и как да се съхранява.
Разбирам с умиление и съчувствие, че опонентите ми от ГЕРБ лепят плакатите си върху моите. Очевидно им липсва вниманието, което ме обгръща и са решили да се възползват. Опитаха да откраднат малко от него. Опитвам се да ги разбера и аз в усилията им да калкулират имидж върху чужд авторитет.
Вярвам, че някой ден и те ще се научат на чест.
Няма да се възползвам от правото си на жалба, снизходителен съм към хората в ментална и емоционална еволюция.
Но признавам почитанието на конкурента „Алтернатива на гражданите“, местната коалиция, която не си позволи подобно безчестие.
Да се съберем. Сега! За по-добър живот в Община Казанлък!
Инж. Стоян Петров

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram