ПЛАМЕН КАРАДЖОВ: ГЕРБ “РАЗВЯХА” БЯЛ ФЛАГ В КАЗАНЛЪК

Председателят на Групата общински съветници на БСП в Казанлък написа във фейсбук, че „ГЕРБ признаха проблемът с обществения ред и сигурността не само за съществуващ, ами и 7 години не могат да го решат“. По думите на Караджов това доказва слабата власт на управляващата партия в Казанлък.  Коментарът на социалиста е във връзка с проведената национална среща на тема „Обществен ред и сигурност – необходимост от законодателни промени“. Причината за провеждането й бе инцидентът с роми в центъра на Казанлък в първия учебен ден, определен от органите на реда като битов.

„Първо – ромската свада на центъра в Казанлък в първия учебен ден пред очите на казанлъчани, беше наречена от ГЕРБ “битов инцидент”, още съм любопитен как наричат истинските битови инциденти.
Второ – уверяваха през ден, чрез медиите, че проблем НЯМА с ромското население в община Казанлък.
Трето – увлечени в първото и второто, търсеха упорито фейк нюз, за да внушат опорната си точка, че “има сценарий” на т. н. от тях “битов инцидент”.
Четвърто – провалиха провеждането на извънредна сесия на Общинския съвет.
Пето – обвиниха и медиите.
Шесто – продължават да толерират етническите малцинства с противообществени прояви.
Седмо – троловете на ГЕРБ из социалните мрежи обиждаха всеки, дръзнал да съобщи за безброя случаи на вандализъм и съответно за безстопанственост от страна на Общината в Казанлък.
….
Днес, ГЕРБаджии, начело с шефката си г-жа Галина Стоянова, неуспели да убедят в нито една своя ПР-версия народа на Казанлък, “развяха” бял флаг и признаха, че проблемът с обществения ред и сигурността не само съществува, ами и 7 години не могат да го решат.
Изводите са кратки:
Слаба власт, търсеща единствено своята сигурност. Фейк местно самоуправление. Виновни граждани.
Ще продължаваме ли да ги търпим?!“

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram