Пред финала сме!

20 хиляди флаера ще бъдат раздадени в навечерието на Деня на българската община 12 октомври, когато е кулминацията и последната, най-мащабна арт-проява от кампанията на Медийна група „Вис виталис“ „Спри! Преминава дете!“- масовият флашмоб, с участието на над 500 деца от казанлъшките училища.

Екипи на Медийната група и доброволци –представители на неправителствените организации МЦР „Взаимопомощ , „Бъдеще за децата“ и Младежки общински съвет участват в разпространяването на флаерите на обществени места. Стотици возила осъмнаха „окичени“ с красивите и ефектни флаери, съдържащи логото на кампанията, подкрепящите организации и спонсори.

„Слънчогледите“ грейнаха и по оградите и входовете на 20-те училища в град Казанлък и населените места от Общината, а 200 стоп-палки за всяко едно от тях бяха подарени от Медийната група и спонсори за ежедневна употреба на класовете, в полза на безопасното движение по улиците.

От днес усмихнато личице на слънчогледа – символ на кампанията „Спри! Преминава дете!“ украси в града и 30 пътни знака при невралгични кръстовища, като акцията бе осъществена със съдействието на служителите на „Пътна полиция“.

В следобедните часове на деня възпитаниците на Художествената гимназия заедно с директора Петя Минекова рисуваха на площад „Севтополис“ в подготовка за утрешния мащабен флашмоб. 

Очакваме ви! Утре от 16:00 часа, защото не сме безразлични!

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram