Спри! И участвай! Да покажем, че сме различни, но не безразлични!

 

В първия подобен у нас флашмоб в Казанлък има място за всички, елате!

 

Да направим нещо различно! Да дадем заедно знак, че основната ни задача е да опазим на пътя живота на децата от нашата община!

Да спрем за час поне черната статистика, да се съберем на площад „Севтополис“ в Казанлък на 12 октомври в Деня на българската община и точно в 16:00 часа да кажем и покажем „Спри! Преминава дете!“.

От Медийна група „Вис виталис“ вярваме, че няма казанлъчанин, който да не е съпричастен към усилията ни чрез кампанията „Спри! Преминава дете!“ да направим по-безопасно движението по пътищата.

Затова ви призоваваме да участвате в първата по рода и мащабността си арт-проява у нас. Включете се в масовия флашмоб – кулминацията на кампанията, в който повече от 500 деца-ученици от всички казанлъшки училища, ще се подредят и изобразят логото на „Спри! Преминава дете!“ – усмихнат слънчоглед.

В небето ще отлетят хиляди разноцветни балони, по един за всяко дете от общината. Като символ на волята ни да опазим всеки детски живот на пътя.

Флашмобът ще бъде заснет с фото и видеокамери, разбира се и отвисоко с дрон.

Многолюдната проява се организира за първи път с надеждата, че Казанлък ще даде атрактивен модел и призив за нетърпимост към пътните нарушения на останалите градове в страната.

Спри! И участвай! Защото не си безразличен! Защото Казанлък може да бъде различен – с по-сигурни улици и закрила за децата!

 

12 октомври 2016 г. /сряда/

16:00 часа

площад „Севтополис“

Казанлък

 

Медийна група „Вис виталис“

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram