„Розите“ уговориха първите си контроли

В петък и събота в София ще бъдат изиграни първите контроли за жените от волейболния казанлъшки тим. На 9 октомври е приятелският двубой срещу ЦСКА. Втората уговорена контрола е със „Славия”.

Клубното ръководство на представителния женски тим на „Казанлък “ продължава да търси силни съперници за серия от контроли, още повече, че дълго подготвяният международен турнир в Турция, на който се каниха да участват и маричанки, е на път да се провали, по вина на мигрантите, които в момента заливат границите на южната ни съседка.

Първият официален мач на нашите момичета от първенството е срещу тима на Сините, които ще са домакини на 7 ноември. Девет отбора участват в женския шампионат, като новите попълнения в елита са „Раковски” Димитровград, „Бургас 2007” с треньор Ваня Соколова, „Шумен 05” и „Спартак Интерком” Варна. До 15 октомври ще бъдат картотекирани всички състезателки в отбора, съобщи за новините изп. директор на „Казанлък” Деко Григоров.

Следващата седмица в града на розите стартира регионалният турнир за девойки старша възраст. Мачовете са на 17 и 18 октомври.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram