Красавицата Станислава с големи шансове за Мис BGathletic.com

Казанлъшката красавица Станислава Василева има големи шансове да се пребори за приза Мис BGathletic.com 2015, тъй като вече е във финалната тройка на претендентките. Три от участващите в допитването атлетки обраха читателския вот в продължилото повече от два месеца гласуване на сайта, проследяващ новините в Царицата на спортовете. Това са Илияна Боюкова, Катерина Георгиева и Станислава Василева.

Трите красавици получиха най-много гласове в полуфиналите, в които трябваше да определите кои от петте момичета да достигнат до последния етап на конкурса за 2015 г.

Боюкова събра най-много подкрепа в предпоследния етап – 1053 гласа, Василева се нареди втора във временното класиране преди финала – с 892 гласа. Георгиева също имаше солиден избор и със 725 гласа премина в Топ 3.

Сега остава почти месец, в който отново ще се гласува, но за крайната победителка. До края на октомври тече подкрепата за Мис BGathletic.com 2015. Събралата най-много гласове до 23:59 часа на 31 октомври спортистка ще бъде коронована за Най-красива атлетка за 2015 г.

Мис BGathletic.com 2015 ще бъде наградена от спортния гигант Nike на специална церемония.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram