Михаил Миков: 11 млн. лв. задължения на Общината – сред невидимите резултати за Казанлък

„Сигурно има видими резултати в Казанлък, но има и невидими резултати от управлението на десницата и на ГЕРБ. Невидимият резултат са 11 млн. лв. задължения на Общината за този мандат, двойното увеличението на таксите за детски градини. Невидим резултат е поскъпването на всички административни услуги“. Това заяви лидерът на БСП Михаил Миков, който бе в Казанлък, за да заяви своята подкрепа за кандидата на левицата за кмет на Общината Николай Терзиев и листата с кандидати за общински съветници. Председателят на Столетницата присъства на представянето на листата за общински съветници на БСП лява България и кандидатите за кметове на населени места в община Казанлък в парк Розариум. Пред множеството присъстващи, той заяви още, че няма друга партия, която да предлага на тези местни избори, своя платформа. „В тази кампания БСП трябва да получи много отговори“, заяви от своя страна заместник –председателят на БСП Драгомир Стойнев, който също участва в събитието. „Как така се случи, че за една година общината толкова много задлъжня? Как така се случи, че Институтът по Розата сме готови да го унищожим, да загубим стотици работни места, да затрием нашия фонд, а в същото време да направим тук един паметник, в който ще работят не повече от трима човека. БСП иска отговор и трябва да го получи и как така общината без търг, без конкурс вложи всички пари на казанлъчани в КТБ“, бяха въпросите поставени от зам.-председателя на БСП и народен представител от левицата. Според депутата от БСП лява България Георги Гьоков видимите резултати ще дойдат, когато левицата започне да управлява България и градовете из страната.
„Казанлък беше десен през последните 4 години и сега някой ни кара да видим видимите резултати от това, виждаме ги и в двора на Математическата гимназия , виждаме ги навсякъде. Това ние не можем да простим, това ние искаме да поправим и го правим в момента“, заяви пред присъстващите кандидатът за кмет на община Казанлък Николай Терзиев. Той представи листата на кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на населени места в общината. На събитието присъстваха още лидерът на Областния съвет на БСП Васил Самарски, лидери и членове на партии в коалицията.
Председателят на БСП Михаил Миков се включи и в инициативата„Направи добро и предай нататък”, като си закупи тетрадка от щанда в центъра на града, с което подкрепи възстановяването сградата на рухналата Математическа гимназия.

   Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram