Михаил Миков идва в Казанлък утре да подкрепи Терзиев

Председателят на Българската социалистическа партия Михаил Миков идва утре в Казанлък, за да подкрепи кандидата на левицата  за кмет  на  Общината Николай Терзиев и листата с кандидати за общински съветници.

Както приляга на една лява партия събитието ще бъде на открито и непосредствено до хората  в утрешния  4 октомври 2015 г. (неделя)  около паметника в парк „Розариум”. Началото на мероприятието ще бъде дадено точно в 10:00 часа.

Една от целите на събитието е „БСП лява България” да  представи своите достойни кандидати за местната власт, а другата и по важната – да демонстрира желанието си за пряк контакт с хората, да докаже за пореден път, че тя е единствената партия, нагърбила се да защитава правата и интересите на гражданите.

Председателят Миков ще участва  в събитието и също така ще се включи в инициативата „Направи добро и предай нататък… ЕПИЗОД 2”, като си закупи тетрадка от щанда в центъра на града, с което реално ще подкрепи възстановяването сградата на рухналата Математическа гимназия в града.

Той е тук по лична покана на кандидата на левицата за кмет на Община Казанлък Николай Терзиев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 Предизборен щаб на” БСП лява България” №26 в бюлетината

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram