Мария Бресковска: За да бъде Овощник село с модерен, европейски облик!

Снощната ми среща с младите хора в село Овощник бе изключително ползотворна за мен. Младежите бяха много диалогични и ми споделиха проблемите, които абсолютно съвпадат с тези, които вълнуват и мен като млад човек. Тези млади хора са изключително активни и имат желание за промяна в селото.

Ние искаме да сме обществено активни, искаме да имат условия за спорт, зала за тренировки по народни танци, детска площадка за игра и парк за отдих. Това са искания, които са абсолютно постижими и заедно ще започнем да ги изпълняваме.

Първото начинание вече е в действие, целта е набелязана и тя е събиране на необходимите средства за ремонт на покрива на фитнес залата. Начинът е много важен за мен, защото не се налага да се молим за помощ, а заедно ще организираме кулинарна изложба с благотворителна цел, а средствата които ще съберем ще ни послужат за ремонта.

Датата и часа на събитието са ясни 15 октомври 2015г. от 18.30 часа във фитнес зала „Гладиатор“ с. Овощник.

Всеки който иска да се включи и да помогне, може да го направи като приготви кулинарен специалитет от семейната съкровищница с рецепти, ястие, хубаво вино, домашно сладко, домашен кашкавал, ракийка или защо не хубаво овче кисело мляко.
Ще се радвам, тази кауза да е началото не само на ремонта на покрива, но и началото на нов начин нещата да се случват за хората, те да задават посоката, а институциите да работят в тяхна помощ!

 Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Мария Бресковска_Flayer

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram