Гласуваме още час за „Чудесата на българия 2012“

Тази вечер в НДК ще бъдат официално оповестени резултатите от националното гласуване за новите чудеса на България. До 18.00 часа са отворени линиите за онлайн-гласуване от страна на гражданите. С 18% Долината на тракийските царе се нарежда на трето място в националната класация за новите Чудеса на България. Oкончателните резултати ще бъдат обявени тази вечер на церемония в НДК. В Казанлък в Културно-информационния център на ул. „Искра“ 4 има компютри за гласуване от страна на гражданите, продължава гласуването и в ИМ „Искра“ и в останалите пунктове в Града на розите. До 18.00 часа днес гражданите могат да гласуват отново от личния си имейл.Кметът на община Казанлък Галина Стоянова ще вземе участие в официалната церемония по приключване на втория етап на „Чудесата на България“.

Над 500 000 души се включиха в двата етапа на националното гласуване за нови светини в ЮНЕСКО, над 10 000 си купиха Паспорта на туриста и вече обикалят родните чудеса и събират специалните печати.

Резултатите от гласуването на гражданите ще бъдат представени на Министерство на културата за съставянето на новите национални индикативни листи от потенциални кандидатури за списъка на ЮНЕСКО.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram