Малкият бизнес на ул.“Старозагорска е в колапс след репресии от Община Казанлък /ВИДЕО/

От административни репресии и рекет се оплакват търговците от търговските обекти на казанлъшката ул.“Старозагорска“. Според тях местната власт целенасочено нанася удари по малкия бизнес там, не води диалог и го поставя пред свършени факти, от които търпят загуби.

Намерението отпреди година и половина улицата да стане зона за временно паркиране ще убие търговците там, заявяват самите те. Претекстът, че трябва там спокойно да се движат линейки не издържа, защото автомобилите на Спешната помощ биха се оказали възпрепятствани от репатриращия автомобил, коментират хората.


Без да са предупредени, без да е гласувано решение от местния парламент били поставени знаци за зона за платено паркиране, но заради брожения Общината мълчаливо оттеглила намерението си. „От месец „паяка“ обикаля непрекъснато по улицата“, споделиха търговците на среща с кандидата за кмет, издигнат от „БСП за България“ – безпартийният инж. Стоян Петров и кандидатите за общински съветници Николай Димитров, Теодора Иванова и Моника Динева.

След брожението властта им пратила данъчни и общински чиновници да ги проверяват. „Това са репресии срещу нас!“

„Не само че няма диалог, налагат ни се решения като свършен факт. Нямаме съдове за смет, тротоарите са в отчайващо състояние, дърветата са неподдържани. Плащаме си данъците и таксите коректно. Но ни зачеркват бизнеса кметицата и цялата й администрация“, откровеничат казанлъчани от ул.“Старозагорска“.

Те са категорични, че ако общината прати „паяка“ на тяхната улица ще загине бизнеса им, който и сега едва ги изхранва. Улица, която мият само когато има авария на ВиК.

„Няма как Галина Стоянова да проумее как се чувстваме, защото никога не се е занимавала с бизнес“, заключават търговците, възлагащи надежди на кандидата за кмет на Община Казанлък инж. Стоян Петров и кандидати за общински съветници от „БСП за България“ с Бюлетина №56.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Повече за инж.Стоян Петров тук:

Facebook: https://www.facebook.com/stoyanpetrovkazanlak/?epa=SEARCH_BOX

Instagram – stoyanpetrovkz

You Toube: https://www.youtube.com/channel/UC5g91NVFyYjzQfo6NXrHfwQ

#stoyanpetrovkmet

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram