Казанлъчанка: Звъниш в община Казанлък, получаваш Динко от Ямбол

Казанлъчанка се свърза с Пресс ТВ, за да разкаже как е подала сигнал за нередност на спешния телефон на община Казанлък и какви последствия са настъпили след опита й да прояви гражданска съвест.

Жената с инициали П.Б., работеща в офис на бул.“Розова долина“ станала свидетел как знак, указващ платена зона за паркиране, бил съборен при демонтиране на кабелите на бившата тролейбусна мрежа. От седмица жиците сваля фирмата на небезизвестния Динко от Ямбол, който закупи съоръжението.

Динко, според очевидката, подпрял срутения знак върху кошче за смет и се оттеглил.

П.Б. сметнала, че има риск той да падне и да удари преминаващи хора по тротоара, затова позвънила на спешния общински телефон, за да подаде сигнал.

Вместо общински служители да реагират и да монтират знака обратно на мястото му, не след дълго в офиса на изумената казанлъчанка влетял самият Динко, носейки знака, с репликата: „Ето ти знака“ и го подпрял пред помещението.

Жената изпрати и две снимки до редакцията на Пресс ТВ с коментара: „Втората снимка е благодарение на „любезното“ сътрудничество на Община Казанлък. Само не разбрах служителя на телефона за сигнали дали е служител на Общината или на Динко Вълев“. 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram