Мъжете на „Розова долина“ губят при гостуването си в Асеновград, юноши и деца изиграха първите си мачове за есента

„Асеновец” взе трите точки от мача с „Розова долина” при 4:0 на собствен терен. „Слаба игра на всички в отбора”, това  бе коментарът на Александър Георгиев, играещият ст. треньор на „ Розова долина”за развоя на мача в Асеновград.  Още в при 0:0, когато имахме възможност да поведем, на два пъти се разминахме с отбелязването на голове, допълва Георгиев. Пропуските са за Николай Стоичков и Иван Колев. Последваха две статични положения и два гола в полза на домаикните. Третият бе реализиран от малкото наказателно поле, отново по време на първите 45 мин. от срещата.

Следват още две пропуснати положения за  футболистите на „Розова долина”след времето за почивка и поредният точен удар за „Асеновец”, към финала на срещата. „ Всички носим вина за загубата”, казва още треньорът на мъжете. Част от учещите във футболният ни отбор продължават да пропускат времето за тренировки, коментират от щаба на „розите”. В отбора ни обаче, са нахъсани да се реваншират на ръководството на тима и феновете за загубата в събота, с успех, още в следващия 8-ми кръг на първенството в Югоизточната „В” група.

На 27 ми септември „розите” приемат на „Севтополис” в Казанлък ОФК „Сливен – 2000”.

Миналата седмица не донесе очаквания успех и за юношите старша възраст на клуба от Казанлък. Те стартираха участието си в зоналното първенство на област Стара Загора със загуба 2:1 от „Миньор” Раднево. Във втори кръг на 25 септември юношите на Казанлък почиват, а в следващият си мач на 2 октомври приемат у дома ОФК „Сливен -2000”.

Юношите младша възраст също изиграха срещите от първия кръг, като „Розова долина” завърши наравно 1:1 в Казанлък с отбора на Сливен.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram