БСП-Казанлък събра бивши опоненти, независими и партийци в единна листа на съгласието

За първи път в повече от 100-годишната партийна история на БСП-Казанлък, левицата влиза в надпреварата на Местни избори 2019 с кандидати за общински съветници не само от различни професии, пол, възраст, религиозно самоопределение, но и с атрактивна политическа лична история.

В състава на листата на съгласието БСП включи свои опитни дългогодишни членове, млади и обещаващи партийци, коалиционни партньори, независими експерти и бивши политически опоненти, като демонстрира готовност да е отворена, като обедини и даде израз на гражданската енергия за реално успешно управление на общината в следващите години.

Левицата събра партийна и гражданска квота в екип, с обща цел – за по-добър живот на казанлъчани.

Водач на листата е кандидатът за кмет – безпартийният капитан III ранг о.р. инж. Стоян Петров. Сред кандидатите са настоящ и бивш депутати, лекар-неврохирург, балкански шампион и европейски медалист, доктор на техническите науки, представител на НПО за защита на животните, експерт по сигурността, спортен мениджър, читалищен деец, .

Една четвърт от списъка на БСП с претенденти за местния парламент са с опит от повече от един мандат като общински съветници, двама са бивши зам.-областни управители, един е  експредседател на Общинския съвет в Казанлък, двама са бивш зам.-кметове, един е бивш шеф на отдел в администрациите на няколко кметове от недалечното минало.

Юристи, икономисти, педагози, инженери, бизнесмени, геолог, ветеринари, оръжейници, строителни предприемачи събира БСП-Казанлък в листата си, регистрирана днес – в Световния ден на мира, за участие в изборите.

„Групата кандидати за общински съветници, всъщност, събра 37 единомишленици и съидейници – ярко съчетание на енергията, вижданията и стремежа на всички за постигане на нов модел на открито, честно и достъпно управление в Община Казанлък “, коментира състава на листата председателят на общинската организация на БСП-Казанлък Румяна Друмева.    

   Повече информация можете да намерите на страницата на ОИК-Казанлък, тук: https://oik2412.cik.bg/mi2019/decisions/76/2019-09-21

Р Е Ш И Н И Е № 76

Регистрира кандидатска листа за общински съветници на Коалиция „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ” за участие в изборите за общински съветници и кметове на 27 октомври 2019 в Община Казанлък, както следва:

Собствено имеБащино имеФамилно имеЕГН
1СтоянАсеновПетров 
2РумянаСтояноваДрумева 
3ДонкаДимоваСимеонова 
4ПламенСтанимировКараджов 
5ИванХристовКолев 
6ТеодораГанчеваИванова 
7МоникаБожидароваДинева 
8ДекоМихайловГригоров 
9АдрианаНиколоваТенева 
10ЕмилДимитровКараниколов 
11ПроданГеневБюйлеков 
12НиколайСтояновДимитров 
13ЛюбомирИвановКутев 
14ХристоИвановИванов 
15АлександърДимитровМинчев 
16МомчилДоневНенов 
17МарияСтояноваБресковска-Стоянова 
18ДениславХристовСербезов 
19КирилкаСветославоваДимитрова 
20ГеоргиВенциславовМихов 
21МариянОгняновБозуков 
22ХристиянМирославовАндонов 
23ЗахариВелчевДаскалов 
24ГалинНиколаевНиколов 
25ИвелинаСтоиловаНедкова 
26ДорианАневДерменджиев 
27ПетърСлавовМитев 
28СтойоХристовСтоев 
29ДимитърСашевАлексиев 
30ДимитърРайковИлиев 
31МирославаХристоваНиколова 
32ХараланКириловКиров 
33КременаКолеваКостадинова 
34СтоянМинчевСтоянов 
35ИванкаКоеваТодорова 
36ГинаТончеваХаджиева 
37ТодорИвановТодоров

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram