Новини от вас: Самонастанили се собственици в незаконни постройки в гр.Казанлък създават проблеми на гражданите

Сигналът е написан до наш съгражданин, който ни го предостави с фактите. Запазваме изложението с оригиналния му правопис:

До колкото ми е ясно и разбирам, че и Вие негодуват е относно нередностите, поразиите и пр., които от цялото бездушие на общината теглим ,ние обикновените граждани, които си плащаме данъците на нея!

Извинете ме, че Ви безпокоя, но искам да споделя нещо важно, относно което касае много хора.

Вчера, сутринта имам проблем, който от години си е на това положение, поради нехайството на служителите от община Казанлък! И той е: има самонастанили се зад жп линията в общински места наглеци, които са построили, курници ,зайчарници, парни и за лични облаги без съгласието на общината и не плащат нито лев за това.

Ние гражданите с гаражните  клетки си плащаме наем.

Въпреки моите сигнали към общината от три години, че и повече никой не взе мерки за проблема. Въпросните наглеци изхвърлят растителни, животински отпадъци в контейнерите, които са вечно задръстени и около тях.

И отгоре на това синът на едната нагла жена сутринта ми направи проблем, че нашият гараж им пречел и не могъл да мине( има малко разстояние между гаражите за почистване и т.н.)

Закани ми се, че ще ме убие, след като бях отворила вратите за да изкарам колата и ги блъсна с все сила, щеше да ме нарани мен и колата.

Пречи му явно главата проблемна, или кметицата не може да излезе на глава с тях или са нейни избиратели тези влашки мангали.

Дайте ни съвет какво да предприемем в най-скоро време, докато не е станало късно. Моля, за съвет и разбиране!

Хубав ден от нас сем. Г.

Днес подадохме жалба в полицията .

Ще Ви пратя копие от съобщението от вайбъра на Г-жа Коева.

Това проблемно място е зад гаражите в западното, успоредно на жп линията и павираната улица за казармата. Там където беше виетнамското общежитие, срещу бл.10, там се намират постройките, зад гаражите и линията. Незаконно е всичко от Кремона на север. Днес бабаитът – син на наглата жена срещнал моят мъж и на него се е заканил. Уведомила съм социалните затова, че децата му живеят в курниците.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram