Звезден мач променя движението около стадион „Берое“ в Стара Загора

Въвежда се временна организация на движението в Стара Загора за осигуряване на безопасно провеждане на футболното шоу „Дрийм
тиймът на Барселона срещу отбора на Христо Стоичков“, което ще се проведе днес от 20:00 часа на стадион „Берое“.

За времето от 16:00 часа до 23:00 часа, ще бъде спряно движението на пътни превозни средства (с изключение на живущите в района граждани, които ще бъдат пренасочвани в близките улици или допускани срещу документ за самоличност) , по улиците:

1.      по ул. „Августа Траяна“, от кръстовището с ул. „Отец Паисий“ в посока стадион „Берое“;

2.      по ул. „Майор Кавалджиев“, от кръстовището с ул. „Васил Левски“;
3.      ул. „23-ти септември“, ул.“Спортна“, ул. „Мавзолея“, ул. „Тунджа“ и ул. „Бончо Бонев“ – в двете посоки;
4.      ул.“ Охрид“, ул. „Странджа“ и ул. „Братя Митови“ – в посока стадион „Берое“;

Oбходният маршрут за обществения транспорт е както следва:
      Автобусна линия № 8 и № 21 ще се обслужва по маршрут: ул. „Генерал Гурко“ – ул. „Ангел Кънчев“ – бул. „Славянски“ – бул. „Крайречен“ – преходна дъга от бул. „Славянски“, ул. „Хан Тервел“ – ул. „Христина Морфова“ /обръщало/.
      Автобусна линия № 17 ще се обслужва по маршрут: ул. „Генерал Гурко“ – ул. „Ангел Кънчев“ – южното пътно платно – северна активна лента за движение на бул. „Славянски“ – южното пътно платно – южната активна лента за движение на бул. „Никола Петков“ – Пътен възел за гр.Казанлък на път I-5 – Хрищенско шосе.

Стилиян Петров стана част от отбора на Стоичков

Водачите да шофират с повишено внимание и да спазват стриктно вертикалната маркировка. Паркираните в указаните участъци автомобили, които затрудняват осъществяването на мероприятието, ще се отстраняват принудително посредством специализиран автомобил.

Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната на събитието.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram