Столетницата в Казанлък регистрира кандидатите си за кмет на Казанлък и кметове по населени места

Председателят на българската социалистическа партия в Казанлък Николай Терзиев регистрира в Общинската избирателна комисия кандидатите за кметове на населени места в Община Казанлък. Столетницата издига кандидати за кметове в 14 населени места от 19 в община Казанлък.

За град Шипка кандидат на Столетницата е Васил Карагьозов. Най-новия град в общината град Крън БСП заложи на енергичния работар Цветан Ганев. Цветан е на 36 години, семеен с едно дете и не се страхува от работа. От 5 години работи като механизатор е енинската кооперация.

Димитър Нов е кандидата за кмет на кметство Кънчево.  Живко Славов ще мери сили в село Бузовград.

В Горно Черковище кандидат на казанлъшката столетница е младият и предприемчив земеделски производител Продан Бюйлеков. За Средногорово претендент за кметския стол от Столетницата е Слави Коев. Чаровната и амбициозна Мария Бресковска-Стоянова е кандидата за казанлъшкото село Овощник. Иван Иванов е кандидата на БСП за Долно Изворово. Ристем Бекиров за Горно Изворово.

30-годишният Харалан Киров е кандидата на БСП-Казанлък за Розово. Киров е семеен с едно дете. Той вярва, че можем да живеем по-добре, ако всички заедно работим в тази насока. „Ако ти помагат хората, ще направиш много повече от колкото сам!“, категоричен е Хари. От 8 години работи като ръководител – движение на гара Дунавци.

Стоян Димов Стоянов е кандидата на БСП-Казанлък за елитното казанлъшко село Енина.

Може би единствения кандидат за кмет жена в местния вот тази година за казанлъшкото село Шейново е Мирослава Кирова издигната от социалистите. Мира е на 38 години, семейна с две деца. Тя не дели работата на мъжка и женска, смята че работата е или свършена или не свършена. Винаги е вярвала, че има надежда щом има желание.

БСП-Казанлък застава зад кандидатурата на Петьо Апостолов в казанлъшкото село Голямо Дряново и Шахин Даулджи за село Ясеново

Кандидат за кмет на община Казанлък Столетницата в Казанлък и НС на БСП застанаха категорично за досегашния кмет три мандата на казанлъшкото село Шейново Николай Терзиев.

Николай Терзиев е роден на 23 май 1976 г.  в Казанлък. Завършил е ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий” – магистър по психология. Съвсем скоро му предстои да се дипломира и като юрист отново във Великотърновския университет. От 1 година е председател на Столетницата в Казанлък. Терзиев е един от основателите през 2007 г. на Младежкото обединение на БСП в Града на розите. Близо 4 годни  е негов председател.

Николай Терзиев 12 години е кмет на казанлъшкото село Шейново.

Семеен с две деца.

Той вярва, че политиката може да бъде чисто занятие, ако се прави от чисти хора.

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram