„Сийдър“ прави кръгла маса за деца с увреждания

Екипът на Фондация „Сийдър“ организира кръгла маса на тема „Право на специализирана грижа и подкрепа на деца и младежи с увреждания“, която ще се проведе на 30 септември от 10:00 ч. в зала „Чудомир“ на хотел Казанлък.

Целта на предстоящата кръгла маса е да предостави възможност за професионален обмен на опит и добри практики в подкрепа на децата и младежите с физически и интелектуални затруднения, както и да осигури пространство за дискусия на трудностите, предизвикателствата и поддържането на ефективно сътрудничество.

Фондация „Сийдър“ е неправителствена организация, чиято дейност е с акцент към защита правата на децата и младежите с физически и интелектуални затруднения, както и развиване и предоставяне на социални услуги, базирани в общността.

Настоящото събитие е част от поредица събития, които Фондация „Сийдър“ организира, като част от своята информационна кампания в подкрепа на хората с увреждания и в съгласие с Национална кампания на Държавната агенция за закрила на детето „2014 г. – година на правата на детето”, която е насочена към правата на децата в България и към създаване на по-добри условия за живот и развитие.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram