Нека помогнем да се завърне в родния град!

Няколко казанлъшки училища и детски градини се включиха в кампанията в помощ на лечението на Даниела Драгиева, дългогодишен учител в ОУ ”Чудомир”.

„Да подкрепим г-жа Даниела Драгиева, дългогодишен учител в ОУ ”Чудомир”! Скъпи родители, призоваваме Ви, не купувайте цветя, а оставете „букета“ си в касичката за дарение на входа на училището на 16-ти, 17-ти и 18-ти септември. Така – вместо десетки букети, на едно място ще се съберат смислени, немалки дарения за кауза, която ще помогне на г-жа Драгиева. Дарените средства ще се превърнат в нещо добро. Има толкова голяма нужда от щедрост и съпричастност в нашия свят – винаги ще се намери добро същество в беда! Дани заслужава нашата подкрепа! Благодарим Ви от ❤️!

„Нека помогнем да се завърне в родния град!“

„Има толкова голяма нужда от щедрост и добрина в нашия свят – винаги ще се намери добро същество в беда!“

„Така – вместо десетки букети, на едно място ще се съберат смислени, немалки дарения за кауза, която ще помогне на г-жа Драгиева.“, посочват още педагозите.

Даниела Драгиева е дългогодишен учител в Основно училище „Чудомир“. На 20 август 2019 по време на екскурзия в Швейцария Даниела Драгиева получава сърдечен арест. Независимо от бързата реакция на хората от екскурзията, които и отдават първа помощ и бързо пристигналата линейка, в рамките на 3 минути, Драгиева изпада в кома за около 10 дни. В момента се намира в Университетска болница в Женева, Швейцария. Вече е в съзнание, свалена е от командното дишане, но все още е в тежко състояние.

Роднините на Даниела искат да я приберат обрано в Казанлък, където ще могат да полагат необходимите грижи.

За целта обаче им трябват средства, с които те не разполагат. Към момента е уредено при нейното транспортиране от Швейцария, да бъде приета в МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“, където временно да бъде под медицински контрол.

Даниела Иванова Драгиева е родена на 1 октомври 1964. Тя е начален учител в ОУ „Чудомир“ с над 25 години стаж и класен ръководител на няколко поколения ученици. 

Дарителската смета в помощ на Даниела Драгиева е в Обединена българска банка /ОББ АД/ на името на нейния брат Руси Иванов Драгиев:

Банка:  Обединена българска банка

IBAN:  BG81UBBS80021086604440

BIC:  UBBSBGSF

Титуляр:  Руси Иванов Драгиев

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram