Заместник- кметът Даниела Коева поздрави жителите на Копринка за празника им

Нов парк посреща жителите на казанлъшкото село Копринка за празника им, който е днес на 12-ти септември. Паркът бе заложен за реализация през 2014 година, като тогава се изпълни първият етап, свързан с направата на вертикална планировка и начало на строителните дейности по оформяне на детската площадка. През 2015 година вече се оформиха алеите, тревните площи и се поставиха съоръженията за игра. Децата на Копринка ще се радват на пързалка, люлка, комбинирана къща с пързалка и къщичка за забавни игри. Играчките в парка са подходящи за деца от 3 до 7- годишна възраст, сподели кметът на селото Стойчо Василев.

Общата стойност на новия парк възлиза на 40 хиляди лева.

Вчера, 11.09.2015, Празничен концерт в читалището в село Копринка постави началото на тържествата, по случай празника на селото. Специален гост на детската забава, бе заместник кметът на Община Казанлък Даниела Коева. Тя приветства гостите в препълнената читалищна зала, като им пожела да се наслаждават на новата придобивка в селото, да я пазят и да ги радва дълго. Коева отправи поздрав и от името на кмета на Община Казанлък Галина Стоянова.

Днес, 12 септември 2015 година, заместник- кметът Даниела Коева, ще бъде скъп гост и на кулминацията на тържествата по случай събора на село Копринка.

  Пресцентър на Община Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram