Ново попълнение в състава при жените на ВК „Казанлък“

Ново попълнение в състава на Волейболен клуб „Казанлък“ тренира заедно с отбора на жените на  Белмекен. Това е посрещачката Ива Парталева от Кюстендил, която вече подписа договора си с тима. Парталова има стаж като девически кадър на кюстендилския „Велбъжд“, а веднага след завръщането си от САЩ, където се дипломира, избира да се състезава за „Казанлък“.  парталева

До петък с отбора ни вероятно ще подпише и Кристина Гунчева, която също замина за подготовка с женския ни тим на високопланинската спортна база Белмекен. Преди това участието си като състезателки на ВК „Казанлък“ в новия шампионат от НВЛ за жени гарантираха Кристина Тотева и Веска Запрянова. Групата от 12 волейболистки, които ст. треньорът Петър Дочев и конценционния треньор Светлин Добрев заведоха на Белмекен, ще завърши лагера си след около 20 дни, в края на септември.
Веднага след това ще бъдат насрочени контролни срещи, а вероятно и участие на жените в международен турнир, на който домакин ще бъде Турция. Мачовете обаче са в процес на уговаряне.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram