Александър Ангелов предпочете „Розова долина“ пред кариера в Испания

Александър Ангелов е на 21 години –едно от новите лица в отбора на казанлъшкия  футболен „Розова долина“. Прекарва 11 години от живота си в Мурсия, градче в Южна Италия, на около 250 км. от Валенсия. Учи и се дипломира извън родината, но се връща в града на розите, където е роден, за да стане футболист на казанлъшкия „Розова долина“. 8 от неговите години по терените го свързват с местния „Реал Мурсия“. Последният тим, в който пребивава е „Монте Касияс“. Определя себе си като амбициозен, вероятно и защото е представител на зодия „Лъв“, работлив и инат.

Отказва на втородивизионния „Черноморец“ година по-рано, заради недобрите условия по договора, които бургазлии предлагат. С „Розова долина“ обаче вижда нещата по друг начин. За привличането му в отбора помага председателят на УС на ФК „Розова долина“ Кънчо Папазов.
Ще направим много добър полусезон и ще го завършим в челото на таблицата като отбор, прогнозира младият футболист на „розите“, който играе като офанзивен нападател. Той е убеден, че отборът ще има още добри мачове за полусезона и ще се поздрави непременно с победа над следващия си съперник –„Загорец“ тази събота, отново на стадиона в Казанлък.

Защо Ангелов предпочете да играе за български футболен тим, вместо да гради кариера в Испания, това ще научите от новините на ПРЕСС ТВ на 10 септември.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram