Покана от Община Казанлък за откриването на новия център на ППМГ

Уважаеми казанлъчани,

Община Казанлък Ви кани на тържественото откриване на новия Национален център по природо-математически науки към ППМГ“Никола Обрешков“!

Заповядайте в 10,00ч. на 12-ти септември, 2017г., вторник

 да споделим радостта на учениците и учителите от Математическата гимназия от успешния завършек на новата сграда в навечерието на учебната година!

В духа на празничното събитие Община Казанлък ще подкрепи дарителската кампания на БНТ за българските училища в чужбина „Прозорец към Родината“.

Приканваме всеки, който дойде да носи своя книга, учебник или помагало, надписана със свое лично послание, която да дари за българските ученици зад граница.

С благородния жест всеки, който дойде на откриването на новия център ще стане участник в инициативата на обществената медия, подкрепена от издателства, културни институти, обществени организации и фирми.

Извън пределите на страната ни има над 200 училища, в които на родни знания и писменост се учат над 20 000 деца на България. БНТ започва кампанията „Прозорец към Родината“, за да подпомогне обучението на български ученици от първи до седми клас.

Очакваме Ви!

Пресцентър на община Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram