ББ отсвири кметицата, предпочете фуражките /ВИДЕО/

Както вече стана подробно ясно събитието на годината за Казанлък и половината околия се състоя. Премиерът дойде да открие станцията за пречистване на отпадни води край казанлъшкото село Овощник. За да личи, че помийните води в съоръжението са наистина чисти и Бойко Борисов да се увери персонално в това, бе спряно водоподаването на осем села два часа преди церемонията. Понеже именно техните фекални течности се вливат право в станцията, рискът това да се види бе туширан с внезапно възникнала авария на ВиК мрежата, доставяща вода на селищата на юг и запад от Казанлък.

Когато Бойко дойде се нареди на сцената до кмета Стоянова, повъртя се, почеса се, пружинира с ляв крак, додея му дългата й историческата реч, и той я отсвири, втурна се напред и се занима да приема почести от строените отпред офицери. Изненада и охрана, и журналисти, и публика. Ръкостисна се с представителите на армията, те му отдадоха чест, побъбри си с хората с фуражки и така се поразсея от скучната церемония под палещите лъчи на слънцето. Ръкопляскаше вяло и протоколно на кметската реч, колкото да не е без хич. Тя се скъса да му благодари, той се умори.

Върна се обратно и взе думата. Пошегува се, изселфи се няколко десетки пъти и се разписа върху всевъзможни тефтери и листовки. Накрая си тръгна с малинки, щото прасковки нямаше, както му се прищя на изпроводяк. Може би липсата на праскови го разсърди, не каза довиждане, не се обърна… Мощният мерцедес даде газ и остави прилъстените от харизмата му гербаджийски васали валат.

Вижте видео 1 и видео 2:

https://www.youtube.com/watch?v=P5I5TLrpLAU

https://www.youtube.com/watch?v=zuY86I6Ekc8

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram