Ангел Станков обмисля оставането си в отбора

Наставникът на казанлъшките футболисти Ангел Станков е задържан в София заради здравословни проблеми. Това е причината, за да не бъде редом до момчетата в последния мач на отбора в Раднево, обясниха от клуба. Не е тайна обаче разочарованието му от началото на първенството от представянето на футболистите, които до днес нямат нито един спечелен мач от четирите си срещи срещу съперниците си от Югоизточната „В” група.

Председателят на УС на ФК „Розова долина” Кънчо Папазов не отрече, че Станков в момента е раздвоен дали да продължава да работи с отбора, но решението си дали остава или напуска поста си на наставник ще стане ясно съвсем скоро. Факт е и напрежението сред футболистите, вследствие на провалите и пропадането на тима чак до дъното на класирането в групата.

За момента Александър Георгиев и Боян Нейчев, които ще изведат и тази седмица на ст. „Севтополис” футболистите на „Розова долина” се опитват да тушират напрежението.

„Най-после се надяваме на успех. Длъжни сме да победим, още повече, че играем у дома и се нуждаем от по-добър голов актив”, коментира Папазов.

В събота от 17:00 часа на стадион „Севтополис”, в пети кръг от първенството, „розите” приемат тима на Свиленград.  От състава ще отсъства единствено контузеният Димитър Вакавлиев.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram