Станислава Василева в Топ 3 на Мис BGathletic.com 2015

Казанлъшката лекоатлетка – копиехвърлячката Станислава Василева, днес в отбора на „Берое“ Стара Загора, с набор от  481 гласа продължава в следващата трета част на националното допитване за Мис и Мистър BGathletic.com 2015.
Ралица Ламбова, състезател на от СК „Венелина Венева“, дъщеря на треньорката от клуба по художествена  и естетическа гимнастика „Розова долина“ Мариана Ламбова, също влиза в следващото ниво на класацията.

Конкурсът за Мис BGathletic.com 2015 започна с 30 претендентки, номинирани от читателите на BGathletic.com и членове на медийната група Free Media Group, към която е и сайтът BGathletic.com.
Първият етап на конкурса приключи на 30 юни, а във втората фаза, която беше до 31 август, от 15 претендентки бяха определени кои да преминат в третата част на гласуването. Финалните два кръга ще се проведат във втората половина на септември и октомври. Във всеки един етап читателите на сайта имат възможност да гласуват за пет номинирани атлетки с клик върху снимката им.
Мис BGathletic.com 2015 ще бъде избрана изцяло и само от гласувалите. Номинирани са само атлетки, имащи картотека в БФЛА за 2015 г. и родени през и/или преди 1997 г.
Победителите ще бъдат обявени през октомври.

Илияна Боюкова и Даниел Анков са лидерите във втория етап на конкурсите Мис и Мистър BGathletic.com 2015.  До 15 септември от десетте атлети и десетте атлетки, в третата фаза на надпреварата, ще може да гласуваме кои да бъдат в Топ 5. След първата фаза на конкурса,  както и тогава, и за момента, в тройката на най-предпочитаните е казанлъчанката Станислава Василева.  Тя събра 481 гласа и вече е втора в подреждането, следвана от Ива Петрова.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram