ОИЦ – Стара Загора продължава анкетирането на бенефициенти от общини в област Стара Загора

До 15 септември ще продължи проучването на мнението сред бенифициенти от общини в област Стара Загора, което цели установяване на критичните места при изпълнение на проекти, финансирани със средства от европейските фондове и да се предложат начини за тяхното преодоляване. Това съобщи Областният информационен център в Стара Загора.
През месец август са постъпили над 40 анкетни карти, попълнени от бенифициенти по оперативните програми.
Предстои данните от анкетите да се анализират на национално ниво, след което ще бъдат организирани кръгли маси по очертаните слаби места при изпълнението на проекти, за да се предложат работещи идеи за преодоляването им.
В последната седмица от месец септември Областен информационен център – Стара Загора ще организира кръгли маси с бенифициенти в Стара Загора на 24.09.2013 г. и Казанлък на 25.09.2013 г.
Всички предложения от проведените кръгли маси ще бъдат обобщени и предоставени на управляващите органи на оперативните програми.
Информация за инициативата и анкетната карта можете да се получи във всеки областен информационен център.
ОИЦ – Стара Загора е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за
регионално развитие.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram