Хванаха извършителите на серия от кражби в Крън и Енина

В резултат на проведени от служители на сектор “Криминална полиция” при РУ – Казанлък оперативно-издирвателни действия са заловени извършители на серия от престъпления на територията на двете населени в места. Това са Л. С., на 20 г., С. Ю, на 21 г., и 15 годишен младеж, тримата от гр. Крън. 

Разследващите ги обвиняват в кражба от вила, намираща се в землището на Крън, при която са отнети телевизор и бинокъл. Престъплението е отразено в бюлетина от 18 юли, тази година. На 7.08.2017 г. от ОДМВР – Стара Загора съобщиха и за кражба от къща в гр. Крън, при която са задигнати фотоапарат, автомобилен CD плейър и флаш памет. В бюлетин №231/19.08.2017 г. на ОДМВР – Стара Загора бе отразена кражба от гараж, в землището на гр. Крън, при която са отнети бензинов агрегат, моторна косачка, ъглошлайф, винтоверт, работна количка, къртач и електрически удължител.

В бюлетин №233/21.08.2017 г. на ОДМВР – Стара Загора бе отразена кражба от вилна постройка, намираща се в землището на с. Енина, при която са отнети бензинова помпа и UPS устройство.

Лицата са задържани в РУ – Казанлък за срок до 24 часа. Работата по документиране на цялостната им престъпна дейност продължава.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram