Погребват загиналия моторист Ники утре в Търничене

Загиналият намясто тази нощ моторист Николай Михалев ще бъде погребан утре в павелбанското село Търничене. 26-годишният мъж ще бъде изпратен до последния му дом в родното село на родителите му, ритуалът започва от 12:00 часа, съобщиха близки до семейството.

Николай почина след чудовищен удар в мантинелата на околовръстния път на Казанлък. Сигналът за трагедията е получен в полицията в  01:05 часа, потвърди говорителят на ОД МВР, Стара Загора. Разследват се причините за смъртта му, но към момента се предполага, че Николай е навлязъл в лек десен завой с изключително голяма скорост. Въпреки широкият път вероятно е загубил контрол над мощния мотор „Сузуки“. Тялото му е попаднало между двете мантинели, на около 30 метра от падането на мотора. „Сузукито“ било открито спряло след сблъсък в пътна табела на цели 150 метра от мястото на инцидента, уточни очевидец.

Само преди месец Николай празнувал последния си рожден ден. Отдавна бил любител на моторите и пътувал по мото-събори. Не е ясно какви причини са завели на околовръстното младия мъж във фаталната нощ.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram