Шумът от Галактион и Боко разпръскват целулитните дами Лилито Павлова и Галето Стоянова

Въпросът защо мъжкарят ББ открива игрища, строени от неговите целулитни гувернантнки стои? Кому дават пример дебелите, неподдържани женуря във властта на Боко?

Истината лъсна. Лъсна точно в Казанлък, географският център на България. Лъсна като  грозно и нарочно показван целулит под колената на жени, минаващи за политици. Които явно не се гледат по снимките, които пускат медиите, за да се усетят, че демонстрират разплути телеса, обвити в тоалети като в перде-едното дантелено, другото като тежка завеса, повила тежки телеса..

Затова сигурно казват, че няма случайни неща. Защото случайността, освен че е предопределена свише, отдавна е предмет и на удобна манипулация.

Владика се прегръща с Бойко, за да му прошепне в ухото /не тихо/ пред десетките камери, че му благодари за скорошно назначение в Стара Загора.  Боко пък хем снизходително, хем самодоволно вика: “Аз нали ти казах от първия ден.“. Ясно като бял ден е първият и последващите го дни по герберския календар.

Ако кадруването не е пред камерите, ще вземе да остане някой ахмак, все-още-неразбрал мощта на ББ и дядо му Галактион.

Впрочем, днешният водевил в казанлъшката пожарна, разигран от митрополит и експремиер, мечтаещ за бъдещ такъв, не е плод на случайност. Защото преди месец тъкмо светиня му Галактион замоли Боко /тихо пред камери/ в Стара Загора да върне приятеля му на работа директор на ВиК, защото щял да разреши  да пуснат водица да тече в еди-кой си храм…

Е, тихо, тихо се стели могъществото на ГЕРБ и мениджъра му, и все така тихо, на ухо и все пред камерите на медиите. Понеже и ББ и негово Високопреосвещенство отдавна са изгубили здрава почва под краката си и се родеят с еманациите, които са над нас. И които надали са им позволили подобно поведение, но по презумпция GSM-те им са изключени, за да дадат резолюция „да“. В такива случаи се наложи герберската практика земните да се оправят по земному, като началниците се вживяват дотолкова, че се самозабравят. На тах не им пука, напротив, демонстрират вишегласие, незаменимост и безскруполност. Също както метресите им си разголват неприятните снаги. Неподдържани тела на дебели жени във възкъси рокли, разплути телеса, подпрени от крака като дърводелски трупи, на всичко отгоре стоят по снимките разкрачени. Грозно. Но лакеите за постове не ги избират по позата и процента целулит. Красивите девици със снажните фигури са по сараите, където е коалиционно тихо. А пълничките гувернантки с нескопосаните стойки и визия ги бушонират по друга линия. Дават им позиции и публична изява, за да се чувстват значими, защото само така се върши черната работа и се пълнят партийни и лични касички. Която е готова на този вариант, става видима за мандат слава, преди да я бушонира Единственият. Обикновено става тихо, но понякога и твърде шумно. Но въпросните мацки имат естествени антифони в ушите. И луда мания да се изказват по микрофоните с гръмки слова във възхвала на Него и заместника Му. Дори когато откриват пожарна, чиито огнеборци въпреки тях и преди тях спасиха хиляди декари подпалена гора в името на касичката на Говорещия тихо ББ и неговия целулитен антураж.

Димитър Петков

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram