Предизвикателство от Община Казанлък към фотолюбителите

Община Казанлък обявява фотоконкурс „Снимай лятото в Казанлък“ за всички, които обичат хубавите снимки. Конкурсът цели да популяризира красивите места за отдих в града и да направи съпричастни максимален брой хора на разнообразните нови възможности за приятно изкарване на свободното време в Града на розите. Всеки може да изпрати до три снимки на имейл ct.kz@kazanlak.bg или на messenger във Фейсбук профила на Общината „Община Казанлък – Долина на рози и траки“, като за целта трябва да стане наш приятел в социалната мрежа. В съобщението трябва да фигурира кратко описание кой е на снимката, къде е направена – в Казанлък или друго населено място, Фейсбук профила на автора и телефон за връзка.

„Хвърляме ръкавица“ към таланта на всеки казанлъчанин – любител фотограф да запечата в снимка любими моменти от любими места в Казанлък от лятото на 2018г. Споделете Вашата снимка, която ще бъде качена от администраторите в профила на Общината, за да може да я видят Вашите приятели и да гласуват за Вас! Снимката с най-много харесвания ще бъде победител в конкурса. Може да се гласува за повече от една снимка.

Гласуването ще продължи до 13-ти септември, 10,00ч., а резултатите ще обявим на 17-ти септември 2018г. във Фейсбук. Победителят ще получи и лично съобщение. Първите трима, с най-много харесвания на техни снимки ги очакват парични награди.

Пожелаваме успех на всички участници! Снимайте лятото в Казанлък!

Пресцентър на община Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram