Войвода е на трето място в листата на Патриотичния съюз в областта

Първите две места в листата на Патриотичния съюз в областта са за НФСБ, третата позиция е за ВМРО, потвърди пред Пресс тв Чавдар Ангелов, председател на общинската структура на войводите в Казанлък. Преди ден стана ясно, че кандидатската листа се води от Димитър Байрактаров от НФСБ.

15 ще са представителите на ПС в секционните избирателни комисии в общината, те ще бъдат само членове, няма да имат председателски и зам.председателски места.

Организациите на ВМРО, Стара Загора, Казанлък и Горно Сахране посетиха Странджанското Оборище – Петрова нива миналата събота. Мястото, на което през 1903 г. се провежда конгрес на Одринския революционен окръг на Вътрешната македоно-одринска революционна организация, на който се изработва общият план на въстаническите действия в окръга по време на Илинденско-Преображенското въстание.
Войводите участваха в отбелязването на 111-та годишнина от Илинденско-Преображенското въстание, поклониха се пред ремонтиращия се в момента монумент и поднесоха венци.
Пресъздаване на събитията на Петрова нива от клуб „Традиция“ е било включено в честването, разказа за Пресс тв Чавдар Ангелов.

На снимката: Красимир Каракачанов, Николай Марков и Чавдар Ангелов на Петрова нива

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram