Ново междублоково пространство в ж.к.“Васил Левски“

Ново междублоково пространство откри Община Казанлък за жителите на квартал „Васил Левски“. Облагороденият район между блоковете № 9, 10, 11 и 12 включва зелени площи и кътове за отдих, детска площадка за най-малките, фитнес съоръжения за спорт на открито, паркоместа за автомобилите, естетични предблокови пространства.

За да споделят радостта на живеещите в комплекса към откриването се присъединиха кметът на община Казанлък Галина Стоянова, председателят на Общински съвет – Казанлък Николай Златанов, общински съветници, представители на общинското ръководство.

Изненади и забавления съпътстваха празничното откриване, като за най-малките се погрижиха с игри и шеги актьори от Общински театър „Любомир Кабакчиев“.

Новото междублоково пространство в западния казанлъшки квартал е изградено с 350 000лв. от Инвестиционната програма на Общината за 2017г. Придобивката в ж.к.“Васил Левски“ е още една стъпка напред към изграждането на модерна инфраструктура и красива градска среда за жителите на община Казанлък.

Пресцентър на община Казанлък

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram