Новини от вас: Кметът ни заповяда: Марш да правите масовка!

Не за първи път се случва г-жа Галина Стоянова да ни задължава да присъстваме на мероприятия на Общината.

Без оглед какво е мероприятието-обществено обсъждане, концерт, премиери на книги и други, ни се спуска поръчение да присъстваме, нещо повече, да осигурим и масовка. За да не е празна залата или площада и да не се излага кметът и близките й служители.

Поредното задължение да обезпечим поредното мероприятие с живо присъствие, не само нашето, ами и на други хора, както се чете по-долу, дойде за премиерата на книга тази вечер.

Ще ни раздадат по книга, това е нещо като стръв. Книгата е на Красимир Узунов, собственик на информационна агенция „Фокус”. Известно е, че Галина Стоянова плаща доста пари от общинския бюджет на „Фокус”, за да публикуват всеки ден по няколко пъти статии за нея и дейността й.

Сега, за да не се злепостави пред Узунов, ние директорите, посред отпускарския август трябва да намерим учители, ученици и роднини, за да ги заведем на премиерата на книгата, а после и на площада на концерт.

Така се работеше преди трийсетина години и повече. Комитетът спуска заповед за обезпечаване на мероприятие, отдела по просветата го спуска на директорите и…

Писмото, разпоредено от кмета е написано и разпространено до нас от Емилия Костадинова, отговаряща в Общината за детските градини:

 

„Уважаеми Директори, Във връзка с поканата от прикачения фаил е необходимо за представянето на книгата на ул.“Искра“ 4 от 18.00 ч. да присъствате лично. Ако нямате възможност изпратете ваши представители. Ще има книги-подарък за училищата и детските градини. А за концерта на площада трябва да бъдат осигурени и учители, родители или ученици максимално повече. Благодаря предварително, зная колко е трудно в този отпускарски период това да се осъществи, но нека казанлъчани достойно да приемат благородния жест!

Емилия Костадинова – ст. експерт ОЕДВ”

 

Заповядано е с маршова стъпка довечера да подкараме който хванем, за да правим пълнеж на поредното мероприятие на кмета.

 

Възмутен директор на казанлъшко училище

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram