Отговор на БСП относно публикацията Новото летоброене на БСП в рубриката Новини от вас

Здравейте,

изпращаме Ви отговор относно питането на г-жа Сотирова в сайта на ПРЕСС ТВ в рубрика Новини от вас: Новото летоброене на БСП.

 

Здравейте г-жо Сотирова,

Опитите в различни направления са довели до еволюирането на човешкия индивид. Може би затова те продължават във всички направления и до днес.

Благодарим за отправеното питане!

Първо искаме да уточним, че това не е ФБ страница, а профил на БСП-Казанлък и чисто технологично има голяма разлика. Нямаме съмнение, че Вие познавате българската  политическа история и в частност зараждането на социалистическото движение в България. Но създателите на ФБ, изхождайки от факта, че той е социална мрежа от човешки същества и от средната продължителност на живот на хората, не са оставили възможност в регистрацията на профил да може да бъде избрана година от рода на 1891.

Затова пък Българската социалистическа партия не случайно слага годината в логото си – за да е видно, за да е ясно, че тази партия я има вече повече от 124 години.

 

Ние от БСП сме готови да отговаряме на въпроси, да водим диалози и да събираме предложения за развитието на Община Казанлък, за добруването и благоденствието на хората от общината!

С нас може да се свържете на email: bsp_kazanlak@abv.bg, телефон: 043164250 или на място в нашия клуб находящ се на адрес  гр. Казанлък, ул. „Чудомир“ №1.

Наше задължение и цел е да работим За хората! За солидарност и справедливост!

С уважение: БСП-Казанлък

Новини от вас: Новото летоброене на БСП

Новини от вас: Новото летоброене на БСП

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram