Номинации за депутати на червените и в Николаево, Чирпан и Братя Даскалови

Николаево. Председателят на Областния съвет на БСП-Стара Загора Васил Самарски, народните представители от 42 НС Георги Гьоков и Атанас Пъдев и областния управител Живка Аладжова да са кандидати за народни представители, реши с явно гласуване  конференцията на социалистите в Николаево. В дневния ред на форума бе направен анализ на политическата обстановка и обсъждане на задачите пред партийната организация в предизборната кампания, каза председателят на общинския съвет на БСП Пенка Генчева. Партийният форум завърши с определяне събитията за 9-ти септември в Николаево.

Чирпан. Пет номинации за народни представители гласуваха единодушно социалистите от Чирпан на провелата се общинска конференция в края на миналата седмица. Народните представители Корнелия Нинова, Янаки Стоилов, Георги Гьоков,  и Атанас Пъдев са предложенията  на местните червени активисти за депутати в 43 НС. Сред номинираните за Старозагорската листа е и адв. Даниела  Драгийска от Чирпан. 66 делегати на партийната конференция се запознаха с отчета за дейността на народните представители от 42 НС Георги Гьоков и Атанас Пъдев.

Братя Даскалови. Четирима души са  предложени за включване в номинациите за народни представители от „червените” в Братя Даскалови. На конференцията, на която присъстваха 68 делегати, гласувахме доверие на Михаил Миков, Корнелия Нинова, Георги Гьоков и Живка Аладжова, каза председателят на партийната организация Ваня Стоева. На конференцията бяха дискутирани приоритетите, целите, задачите и виждането на общинската партийна организация за предстоящите парламентарни избори. В анализа на Стоева и в последвалите изказвания от страна на делегатите, бяха поставени за обсъждане въпроси, свързани с възможностите да се търси подкрепа от гражданите в предстоящата кампания за Парламентарни избори на 5-ти октомври, както и в изборите за кмет на село Партизанин.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram