Петима юноши на „Розова долина“ са привлечени в елита при младшата възраст

Други два юношески отбора на ФК „Розова долина“, водени от треньора Антим Паральов ще участват в турнир край морето в края на август. Малките футболисти, родени 2005 и 2006 година ще се включат в проявата, която стартира на 17 август в курорта „Слънчев бряг“ и Св. Влас. До 23 август ще продължат футболните двубои с участието на отбори от София, Сливен, Хасково и Монтана. Като част от подготовката за този турнир беше изиграна контрола със старозагорския „Олимпия“, завършил  у дома с 4:2 в полза за възпитаниците на Паральов, набор 2005 г. Децата, родени през 2006 година , завършиха наравно- 4:4.
Тази събота, от 8:30 часа, на стадиона в Казанлък ще бъде изиграна още една контрола – срещу тима на „Берое“ Стара Загора, съобщи треньорът на децата.
От началото на август деца и юноши на „розите“ стартираха своята предсезонна подготовка, като в момента наблягаме предимно на физическото натоварване, а контролите ще а на по-късен етап в края на месец август, поясни Антим Паральов.
Петима от неговите възпитаници – юноши младша възраст вече са аут от отбора, тъй като продължават състезателната си дейност в елитна група. Голмайсторите Енгин Махмуд и Радослав Карев ще играят за отбора на „Дунав“ Русе. Иван Иванов ще се изявява занапред в „Локомотив“ София, а в „Берое“бяха привлечени Емилиян Куреков и Георги Георгиев.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram