Наш рапър бит от група роми в казанлъшкото село Дунавци

Христо Захариев, български рапър, известен като Ицака МС, работещ като охранител в Лондон, взриви социалните мрежи с признанието, че снощи малко след 22:30 часа е бил бит в заведение в казанлъшкото село Дунавци.

Според пострадалия, публикувал и свои снимки след побоя, нападението е организирано и планирано от група роми от съседното на Дунавци село Шейново.

Ето пълният текст на поста на Захариев във Фейсбук:

Около 25 роми от с.Шейново, обл. Стара Загора(гр.Казанлък) и някои околни села(не съм сигурен кои точно, на този етап мога само да предполагам) буквално ни нападнаха с ножове и бутилки в заведение в Село Дунавци, добре организирани и с водача им с прякора „Калъо Тарзана“…пробваха да ме намушкат с нож на няколко пъти и да ме свалят на земята, за да могат да ме удрят с краката си.

Успях да се измъкна с леки порязвания по лицето и доста масивни удари в областта на цялото тяло и лицето…! Бях нападнат аз както и няколко човека които бяха в заведението(напълно безпричинно ) в с.Дунавци(обл Стара Загора-бяха перфектно организирани и влязоха на няколко групи в заведението като ни обраха (моя телефон с кредитните ми карти вътре,както и телефоните на още двама човека, докато се защитавахме) беше откраднат и едната сим карта по случайност беше останала на земята!

В България става страшно…призовавам всички да бъдат екстремно внимателни..понеже това е добре организирана престъпна група и опита ми на професионален охранител, видя закоравели добре организирани престъпници! Написахме жалби и ги пуснахме в полицията, днес през деня ще си вадя медицинско с другите пострадали!

„Хората“ са много опасни и повтарям добре организирани! ВСЕКИ КОЙТО МИ СИМПАТИЗИРА ДА СПОДЕЛИ, за да се види от повече хора и за да може тази информация да достигне до повече хора! Ето и снимки ..аз съм либерален човек с огромна търпимост дори към тези подобия на хора…от самото нападение съм шокиран..Благодаря се на опита ми и добрата форма от бойните спортове, които ме запазиха в случая и успях да оцелея..

Надявам се органите на реда и наказателното производство да си свършат работата и на тези хора да им дадат справедливи присъди и справедливостта да възтържествува!! Ще си търся правата на наднационално ниво ако е необходимо и ще стигна до Страстбург!Постъпката беше изключително подла и за мен специално дело на страхливци, дори и добре организирани, остават нищо друго освен това! Всички мои хора, които са с мен, казвам да се оганизираме и да браним себе си и близките си хора !!!“

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram