Участваш в томбола, получаваш китара с автограф лично от Луло Райнхард!

Китара „Киано“, лично с автограф на виртуозния китарист Луло Райнхард, ще имат възможност да спечелят казанлъчани, участвайки в томбола, която предшества провеждането на втория „JAZZ FEST в долината на тракийските царе“ в края на август.

Племенникът на големия белгийски китарист и световна джаз легенда от началото на века Джанго Райнхард- Луло Райнхард пристига в града на розите за вълнуващ концерт на 28 август от 20.00 часа на площад „Севтополис“. Музикалната среща с Луло Райнхард и Андре Кренгел квартет е част от програмата на джазфестивала, който тази година ще премине с межсдународно участие.

В томболата на фабрика „Кремона“, за да спечелите китара „Киано“, лично с автограф на Луло Райнхард, меломаните могат да участват, като попълнят талон за участие в Инфоцентър Казанлък до 25 август 2016 г. или на щанда на „Кремона“ по време на „JAZZ FEST в долината на тракийските царе“. Можете да участвате и като напишете своето име и телефон за връзка до 12:00 часа на 28 август на email: factory@kremona.com и facebook: kremonafactory

Тегленето на печалившия талон ще се осъществи на 28 август 2016 г. от 20 .00 часа на площад „Севтополис“ в гр. Казанлък, непосредствено преди концерта.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram