Самарски и Миков обсъждаха визията на листата за идните избори

Председателят  на Областния съвет  Васил Самарски и заместниците му Румяна Динева и Ваня Стоева се срещнаха с председателя на Националния съвет на Българската социалистическа партия Михаил Миков и с негови заместник-председатели в София. Срещата, по инициатива на националното партийно ръководство,  е част от поредицата срещи за организация и подготовка на предсрочния вот през м. октомври.  В разговора участва и народният представител в 42 НС от Стара Загора Георги Гьоков.

 

Областното ръководство представи  организационното политическо състояние  на общинските партийни структури, дискутирана бе ситуацията, формирана през последните месеци и в Старозагорската партийна организация.

 

Каква да е  конструкцията на проектолистата за 43 НС в Старозагорски регион обсъдиха участниците в срещата на „Позитано”. Дискутирани бяха и  виждания на общинските партийни организации за водач, коалиционен партньор, професионални качества на кандидатите, процентно съотношение между мъже и жени, присъствието на младежи, гражданска квота и др.

 

На срещата бяха  обсъдени и възможностите за избирателна активност, промяната на резултатите на БСП, съответстващи на поставените цели, както и ефективното взаимодействие с НС на БСП, с оглед реализиране на партийната политика за промяна на България.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram