Областно събрание на всички общински структури на ПП „България без цензура“ в Стара Загора

Вчера, 31.07.2014г.  беше проведено областно събрание на всички общински структури на ПП „България без цензура“ в  Стара Загора. На него бяха обсъдени алтернативи за бъдещи коалиционни партньори. Понастоящем активни преговори се водят с ССД и БДС-радикали. Обсъдена още беше концепцията за действията на структурите по отношение на основния политически враг – коалицията ГЕРБ-ДПС. Определени бяха срокове и ориентировъчни дати за учредяване на младежки и женски организации в областта.

По време на събранието бяха обсъдени и коментирани атаките, насочени срещу лидера на ПП „България без цензура“ Николай Бареков, които през последната седмица рязко се увеличиха. Този организиран черен ПР, целящ да ни разединени , води единствено до невиждано до сега сплотяване на партията. Това показва единствено, че нито една от атаките не би могла да ни отклони от целта.

Всички структури от областта се обявиха в подкрепа на лидера ПП“България без цензура“ и заявиха, че стоят плътно зад него. Всички те припознават Николай Бареков като единствена алтернатива за постигане на промяна, за разрушаване на статуквото в политическия живот в  България и за изваждането на ДПС от властта. Всички изразяват своята надежда, че той ще има сили да отстои на натиска и да поведе народа по пътя към едно по-добро бъдеще!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram