Евродепутатът Джамбазки: Патриотичният съюз ще се бори на изборите за 15%

ВМРО, като част от подготвяния Патриотичен съюз, се готви след идващите  избори да стане незаобиколима парламентрна сила за изготвянето на състава на следващото правителство. Така евродепутатът Ангел Джамбазки прогнозира политическото бъдеще на войводите, разделили се неотдавна с ББЦ и стиснали си ръката с НФСБ на Валери Симеонов.

Да оспорят досегашните резултати на ДПС, даващи им място на трета сила в парламента, също е в намеренията на патриотичния съюз. Според Джамбазки 15% изборен резултат съвсем не е невъзможен за новия националистически блок, наречен Патриотичен съюз. По темата АТАКА, Ангел Джамбазки коментира днес в Казанлък на пресконференция, че Съюзът е отворен за пронационалистически настроените българи и политически сили, но те сами трябва да потърсят място в него. „Националист, проговорил на руски“ нарече евродепутатът Волен Сидеров.

До дни и в Казанлък ще бъде сключено споразумение между местните ВМРО и НФСБ.

Джамбазки тази вечер е в казанлъшкото село Розово, където спечели 14 преференциални гласа, този резултат той отдава на добрата работа на войводите тук, начело с Чавдар Ангелов.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram