Офисът на Здравната каса отваря врата в Поликлиниката

Здравната каса  в Казанлък се премести в сградата на  Поликлиниката и от днес приема клиенти там.

Новият офис на Районната здравноосигурителна каса в Казанлък вече се помещава в сградата на „ДКЦ-Поликлиника“.  Преместването е съобразено с желанието гражданите, предимно хора със сериозни здравословни проблеми, да бъдат максимално улеснени  при своето посещение при лекарите и необходимостта след това да заверяват документи в РЗОК.

В сградата на „ДКЦ-Поликлиника“ се намират голяма част от лекарските кабинети, в близост до сградата има и няколко диагностично-консултативни центъра. Така хората, които трябва да посещават своя личен лекар или специалист, а след това да правят заверки на здравни книжки и други документи в РЗОК, ще могат да извършват това много по-лесно, бързо и удобно, без да се налага да търсят транспорт до досегашния офис на Здравната каса.

От 2001 г. до вчера РЗОК-Казанлък се намираше в Детска ясла № 5,  на неудобно откъм обществен транспорт място, отдалечено от центъра, от лекарските кабинети, ДКЦ-та, а също и от автогарата за пътуващите от другите населени места на общината.

За улеснение на всички граждани, посещаващи „ДКЦ-Поликлиника“, а вече и РЗОК-Казанлък, Община Казанлък обнови тротоарните пространства около сградата на Поликлиниката и изгради нови паркоместа. Предстои и асфалтиране на улиците „Стара планина“ и „Христо Ботев“, намиращи се в съседство на Поликлиниката.

Официалното откриване на новия офис ще се състои днес  от 11.00 часа в сградата на „ДКЦ- Поликлиника“ , Казанлък.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram