От 30 юли промоционални цени на процедурите, гарантиращи отслабване в „Клуб Хармония СПА“ Казанлък

Да отслабнеш здравословно за 4 седмици това лято е мисия възможна с Клуб „Хармония СПА“ Казанлък, убеждават ни резултатите от промяната, на която се подложиха трите участнички в проекта, седмица след неговото начало.

Клуб „Хармония СПА“ отправи предизвикателство към желаещите да свалят от своето тегло, възползвайки се от възможностите за здравословно хранене, със специално изготвен режим, прием на подходящите хранителни добавки и с подлагане на най-актуалните СПА процедури.

Извън телевизионния проект, съвместно с МГ „Вис виталис“, оставайки зад кадър, десетки граждани пожелаха да започнат промяната, доверявайки се на съветите, предлаганите продукти и процедури в Клуб „Хармония СПА“ Казанлък.

Една от участничките успя свали близо 10 кг. от собственото си тегло, за по-малко от седмица. За още по-успешни резултати идват на помощ модерни и изпитани процедури, прилагани в цял свят, като Йонитерми детокс или т. нар. „Бразилско дупе“ и методът Дермо Джет – безопасна технология, без инжектиране и с дълготраен ефект.

Само за периода 30 юли до 6 август Клуб „Хармония СПА“ е активна оферта за 4 процедури на достъпната цена от 200 лв., гарантиращи бърз и ефективен резултат. Терапиите могат да бъдат използвани в рамките на следващите 2 месеца.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram